Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 5 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:15'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin yaralarını sarıyor. Peki, depremin yarattığı psikolojik etkileri nasıl iyileştireceğiz? Olası depremlerden korunmak için ne gibi önlemler almalıyız? Konusunda uzman doktorlardan hayat kurtaracak önlemler! Diğer yandan moda dünyası ise çok önemli üç ismini son yolculuklarına uğurladı. Tüm bunlar ve daha fazlası Tülin Şahin ile Moda'da ekrana geliyor.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 5 Mart 2023 Pazar günü saat 10:15'te başlayan Meltem Demir ile Hanımeli isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe Deprem Bölgesinde isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Mart 2023 Pazar günü saat 11:15'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.