Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 18 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Türk tekstil markası 20.yılını Antalya’da gerçekleşen dev moda organizasyonuyla kutladı. Defilenin açılışını ispanyol model Cindy Kimberly, kapanışını ise Tülin Şahin yaptı. Moda tarihinde bir ilk daha yaşandı. Dünyaca ünlü dev Fransız marka, Sahra Altı Afrika’da bir moda gösterisine ev sahipliği yaptı. Tülin, gardırobundan çıkardığı sezonun modası sürdürülebilir suni kürklü kabanları farklı şekilde nasıl kombinlediğini anlatıyor. Ünlü top model Gigi Hadid’den 7 güne 7 farklı kombin önerisi. Brezilyalı model Gısele Bündchen, kırmızı halıda giydiği altın rengi elbisesiyle olay yarattı. Palmiye ağacının lifleri 2023 yaz modasına damgasını vuracak. 5 dakikada etek boyu kısaltmanın en pratik yolu! İtalyan marka, 2023 kayak modasını karlar arasında düzenlenen defileyle sundu.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 10:45'te başlayan İdil Yazar İle Keyifli Tarifler isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Aralık 2022 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.