Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: Bir ayakkabı fabrikasına giren Tülin’in, tüm aşamalarını elleriyle yaptığı ışıl ışıl bir ayakkabı hikayesi! Moda ve sinema tarihine damgasını vuran ikonik film kıyafetlerini mercek altına aldığımız nostaljik bir yolculuğa çıkıyoruz. Efsana model Heidi Klum nasıl şarkıcı oldu? Anne adayı süper modelin hamilelik döneminde uyguladığı güzel anne makyajı. Hollywood’un yakışıklı aktörlerinden, yeni çağın erkek modası! 48 yaşına giren süper modelin yıllara meydan okuyan güzelliğinin sırrı ne? Moda dünyası koca yürekli moda ikonuna ağlıyor.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 09:15'te başlayan Bir Demet Tiyatro isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.