Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 5 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: Dünyaca ünlü İsveçli markanın sürdürülebilirlik ve eğlence temasıyla çıkardığı iddialı parti koleksiyonu, satışa çıkmadan önce Tülin Şahin ile Moda'da ekrana geliyor. Bu mağazayı görmeden alışverişe çıkmayın! Şıklığın adresi Türk markasının kış koleksiyonunu birlikte keşfediyoruz! 2022’nin en güzel ayakkabıları ve çantaları. Jennifer Lopez’den yeni ayakkabı koleksiyonu. Cildi yenileyen en son trend, havyar bakımı. Efsane bir süper modelin çantasından neler çıkabilir? Dünyanın ilk tesettürlü mankeni Halima Aden, elçisi olduğu Türk markasını yeni koleksiyonuyla dünyaya tanıtıyor. İngiliz Moda Ödül Töreninde kırmızı halı şıklığı.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 5 Aralık 2021 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Güldüy Güldüy Show Çocuk isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Aralık 2021 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.