Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 24 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: Pandemiden sonra modada büyük isyan! Hangi kıyafet kadınların gözdesi oldu? Tülin’den mini etek giyme rehberi. 2022 ilkbahar/yazının şaşırtıcı mikro minileri gardıroplarına girecek cesur kadınları bekliyor! Angelina Jolie çocuklarıyla birlikte aşırı tüketime karşı olduğunu bir kez daha gösterdi. Moda dünyasının ünlü isimleri, yılın moda gecesinde buluştu. Nişantaşı’nda alişverişe çıktık, birbirinden güzel ve ilginç mağazaları keşfettik. Tülin, yorgun ciltleri kışa hazırlayan kozmetik ürünlerini sizler için teker teker denedi.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 24 Ekim 2021 Pazar günü saat 08:45'te başlayan Güldüy Güldüy Show Çocuk isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.