Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 19 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: Şehrin parklarını ve caddelerini podyuma çeviren New York Moda Haftası’ndan en renkli görüntüler. Tülin’in güçlü saçlarının sırrı, adım adım renkli şişelere girmeye hazırlanıyor. Yaz boyu denizden ve güneşten hasar gören ciltler ve saçlar için neler yapmalıyız? Lübnanlı tasarımcı Georges Hobeika’nın hayranlık uyandıran çok özel koleksiyonu. Dünyanın ilk tesettürlü mankeni Halima Aden, İstanbul’a geldi. Arkadaşı Tülin Şahin için ne dedi? Dünyaca ünlü top modelin dillere destan gelinliği.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 08:45'te başlayan Star Market isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Eylül 2021 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.