Transformers: Kayıp Çağ

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Transformers: Kayıp Çağ, 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Transformers: Kayıp Çağ programını saat 00:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Optimus Prime önderliğinde Autobot'lar Dünya'yı uzaydan gelen yeni tehditlere karşı korumak için yeni bir savaşa girerler. Savaş şehirleri yerle bir etmiş ancak zorda olsa dünya galip çıkmıştır. İnsanlar yavaş yavaş yaralarını sarmaya, parçaları bir araya toplamaya uğraşırken bir grup gizlice birlik olup tarihin akışını değiştirmek üzere harekete geçmektedir. Bu antik ve güçlü tehdit, yönünü dünya olarak tayin etmiştir. Optimus Prime ve Autobot'lar bu korkutucu yeni düşmanlarına karşı amansız bir savaşa girmek üzerelerdir.

Transformers: Kayıp Çağ, Kanal D'de 29 Aralık 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Transformers: Kayıp Çağ programının yayını, 03:15'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

29 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 00:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Transformers: Kayıp Çağ filmi yayını başlayacaktır.