Tozluyaka

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozluyaka, 13 Aralık 2022 Salı günü ekrana geliyor. Tozluyaka programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Berk’in Mavi’ye yakınlaşması Ali’yi git gide daha da rahatsız etmeye başlar. O rahatsız oldukça Berk hamlelerini arttırır. Önder’e kırgın olan Derya mesafe koymaya kararlıdır ama ameliyat günü gelip çatınca ilk görmek istediği kişi Önder olacaktır. Her şeyden habersiz olan Önder ise Çağrı ve Zeyno’nun Nesrin’le kendisine hazırladığı çöpçatanlık planlarından habersiz Derya’ya kendisini affettirme derdindedir. Kenan apar topar Derya’yı ameliyat için baskılarken, Berk babasının planlarının ölümcül olacağını düşünür. Derya’yı kurtarmalıdır ama Kenan buna kolay kolay izin vermeyecektir. Gerçekleri öğrenen Önder, Derya’nın ameliyatına engel olacak mıdır?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Tozluyaka, FOX'de yayınlanan ve 13 Aralık 2022 Salı günü saat 20:00'da başlayan Bir Peri Masalı isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Tozluyaka programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

13 Aralık 2022 Salı günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Tozluyaka dizisi yayını başlayacaktır.