Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 27 Mart 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alp Oyunları turnuvasında mücadele eden Mavi Ay, Zamanbozanların Vakitör’ü çalmasından dolayı endişe içindedir. Salih, Fikri, Rüya ve Savaş, Zamanbozan tehdidine karşı bir plan yapar. Zamanın Çocuğu İskender’in peşlerinden gelmemesi için Vakitör’ü ele geçiren Haluk’un artık geçmişe gidip dedesini kurtarmasının önünde hiçbir engel kalmamıştır. Üstelik işini garantiye almak için Cenk’in yardımıyla İskender’e büyük bir tuzak daha kurar. Mavi Ay, Alp oyunlarından sonra Temrenli’ye dönmek için yola çıktığında kendilerine kurulan bu tuzağın farkında değildir. Tüm bu planların ve karmaşasının ortasında, Zamanbozan kitabının yazarı da ortaya çıkar ve işler daha çok karışır.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 27 Mart 2022 Pazar günü saat 13:30'da başlayan Alparslan: Büyük Selçuklu isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2022 Pazar günü saat 17:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.