Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 16 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zamanın Çocuğu İskender limanda kendisine kurulan tuzaktan kurtulmuş ve Zamanbozan ile yüz yüze gelmiştir. İskender’in süper güçlerinin kaybolmadığını anlayan Cenk’in maskesinin düşmesi an meselesidir. Diğer yandan Mavi Ay, Pençe’ye yaptıkları izinsiz giriş sonrası Haluk’a yakalanır. Soluğu Mavi Ay Türk Sporları’nda alan Haluk’un Salih’e bir teklifi vardır. Teklife göre Pençe ve Mavi Ay aralarında bir turnuva düzenleyecektir. Turnuvayı kazanan takım Temrenli kasabasını temsilen Alp Oyunları’na katılmaya hak kazanırken, kaybeden takım ise spor okulunu kapatacaktır.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Gönül Dağı isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Ocak 2022 Pazar günü saat 17:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.