Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 9 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şipşok'un etkisinde kalan İskender, hareket edememektedir. Zamanbozanlar İskender’in süper güçlerini yok ettiklerini düşünerek kaçmayı başarırken, Ahriman arkada kalarak Zamanın Çocuğu ile arasındaki husumeti tamamen ortadan kaldırmak ister. Lakin hesaba katmadığı bir şey vardır; o da İskender’in yalnız olmadığıdır. Günümüze geri döndüklerinde hem Tozkoparanları hem de Zamanbozanları büyük sürprizler beklemektedir. Mavi Ay Türk Sporları saldırıya uğramıştır. Mavi Ay, saldırıyı kimin yaptığını bulmak için Pençe’yi gözetim altında tutar. O sırada İskender’in telefonuna kimliği belirsiz bir kişiden gelen mesaj onu Mavi Ay'ın yanından uzaklaştırır.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 9 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Kıbrıs Zafere Doğru isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

9 Ocak 2022 Pazar günü saat 17:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.