Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 2 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zamanbozanlar sonunda Zamangaç'ı tamir etmeyi başarmış ve 15. yüzyıla dedeleri Ahriman'ı kurtarmaya gitmişlerdir. Tozkoparanlar için bir kez daha iş başa düşer. Fikri’nin yeni yaptığı zaman makinesini daha önce hiç denememiş olması, günümüze bir daha hiç dönememeleri riskini de beraberinde getirir. İskender bu riski göze almaları gerektiğini söyler ve arkadaşlarıyla birlikte on beşinci yüzyıla gider. Zamanbozanlar dedeleri mühendisbaşı Ahriman’ı kaçırıp kurtarmak için çoktan harekete geçmiştir. Tozkoparanlar’ın ise mühendisbaşının izini bulmak için Martakçı Nasuh’un yardımına ihtiyaçları vardır.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 2 Ocak 2022 Pazar günü saat 15:00'te başlayan Batlır isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

2 Ocak 2022 Pazar günü saat 17:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.