Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 12 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Haluk'un sayesinde dağılmaktan kurtulan Mavi Ay takımını zor bir seçim beklemektedir. Zira Alp Oyunları’nda yer alabilmek için Pençe Dövüş Akademisi’ne katılmak zorundadırlar. Bunun ilk adımı da Pençe yemini etmektir. Acele karar vermek istemeyen ve içi bu konuda huzursuz olan İskender’in uyarılarına karşın Mavi Ay takımı hep beraber yemin ederek Pençe takımına katılır. Spor Akademisi’ni güçlendirdiği için mutlu olan Haluk, yeni katılan üyelerin ne durumda olduklarını görmek ister. Bunun için ilk etapta dövüş ve okçuluk alanlarında Mavi Ay’ın güçleri sınanacaktır. İskender ve Mavi Ay’ı dişli rakipler ve zorlu bir mücadele beklemektedir.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 12 Aralık 2021 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Alparslan: Büyük Selçuklu isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

12 Aralık 2021 Pazar günü saat 17:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.