Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 5 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

TAYGU Koleji'nden atılan Mavi Ay üyeleri, ailelerinin aldığı karar sonucu bir daha birbirleriyle görüşememe tehlikesiyle karşı karşıyadır. Mavi Ay için geri sayım başlamıştır. Sinan’ın yolda yürürken gördüğü Alp Oyunları turnuvası afişi, Mavi Ay için bir umut ışığı olur. Plan, Salih hocayı tekrar eskisi gibi takımlarının başına getirmek ve Alp Oyunları’na kayıt yaptırıp turnuvayı kazanarak ailelerine kendilerini affettirmektir. Asya’nın Mavi Ay’a veda niteliğinde hazırladığı ve internetten yayınladığı video, Tozkoparanları üzerken Pençe takımını sevindirmiştir. Ancak Cenk, ezeli rakibinin “Zamanın Çocuğu” olarak adlandırılan ve süper güçleri olan birisi olduğunu öğrendiğinden büyük stres altındadır.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 5 Aralık 2021 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli programdan sonra saat 17:15'te başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

5 Aralık 2021 Pazar günü saat 17:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.