Tozkoparan İskender: Zafer

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tozkoparan İskender: Zafer, 30 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender: Zafer programını saat 11:20'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tozkoparan İskender ve dostları, bu kez kendilerini başka bir 26 Ağustos’ta, başka bir savaşın ortasında bulurlar. Mustafa Kemal Atatürk'ün Kocatepe'deki ünlü siluetini gören Tozkoparanlar, 26 Ağustos 1922 gününe, Kurtuluş Savaşı’nı başlatan Büyük Taarruzun tam ortasına düştüklerini anlarlar. Atatürk’ü gördükleri için heyecanlanan çocukların sevinci kısa sürer. Çünkü düşman, Türklerin savaşı daha başlarken kaybetmesi için hain bir tuzak kurmuştur. Düşmanın sabotajını fark eden Tozkoparanlar, aynı zamanda Kurtuluş Savaşı’nın sonuçlarının değişeceğini de fark edip Türk askerine yardım etmek için kolları sıvarlar. Fakat düşmanın verdiği hasarı düzeltmek, düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.

Tozkoparan İskender: Zafer, TRT 1'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2022 Salı günü saat 11:00'de başlayan Anıtkabir'den Naklen Yayın isimli programdan sonra saat 11:20'de başlayacak.

Tozkoparan İskender: Zafer programının yayını, 13:30'da yayınlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2022 Salı günü saat 11:20'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender: Zafer filmi yayını başlayacaktır.