Tetikçinin Oğlu

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tetikçinin Oğlu, 27 Nisan 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Tetikçinin Oğlu programını saat 04:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İskender ve Korkmaz, kırk yıldır sırtını birbirine dayamış iki dosttur. Korkmaz, İskender için elini kirletmekten çekinmez ve yıllar içinde tetikçisine dönüşür. İskender ise onun sayesinde işlerini büyütmüş, rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür. Zamanı geldiğinde her şeyin başına geçireceği oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş organize eder ama işler beklediği gibi gitmez. Hayatını üç kağıtla kazanan, günübirlik yaşayan Metin ise, o gece olay yerindedir. Yaşanan olaylar sonucu Yiğit ölürken, Metin de büyük bir belanın içerisine düşer. İskender, Korkmaz’dan oğlunun katilini bulmasını ister. Bir süre iz süren Korkmaz, büyük bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Artık Korkmaz, Metin ve İskender için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Tetikçinin Oğlu, FOX'de yayınlanan ve 27 Nisan 2023 Perşembe günü saat 02:00'de başlayan Gülcemal isimli programdan sonra saat 04:15'te başlayacak.

Tetikçinin Oğlu programının yayını, 06:00'da yayınlanan Yalnız Kalpler isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Nisan 2023 Perşembe günü saat 04:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Tetikçinin Oğlu dizisi yayını başlayacaktır.