Teşkilat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Teşkilat, 18 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Teşkilat programını saat 20:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zehra’nın hainin kim olduğunu hatırlayamaması üzerine ekip, dört koldan çalışmalara başlar. Aralarındaki sırrın vicdani yükünü artık kaldıramayan Sacide, Ömer’in ‘Hasan Atmaca’ sorgulamalarına maruz kalınca pası Efkar’a atar. Bu davranış, Sacide ve Efkar arasında gerilime neden olur. Efkar, kendisini kimin aradığını bulmakta kararlıdır. Tüm ekip üyeleri, intikam operasyonu için kolları sıvar. Onlarca düşmanın arasına girmesi gereken Ömer ve Zehra, canları pahasına bu operasyonu gerçekleştirmeye kararlıdır. Efkar, geçmişinin peşindeyken, geçmişinin onun ensesinde olduğunu hiç beklemediği bir anda öğrenecektir.

Teşkilat, TRT 1'de yayınlanan ve 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Kupa Töreni isimli programdan sonra saat 20:30'da başlayacak.

Teşkilat programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

18 Aralık 2022 Pazar günü saat 20:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Teşkilat dizisi yayını başlayacaktır.