Teşkilat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Teşkilat, 3 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Teşkilat programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mete Başkan’a düzenlenen suikastte parmağı olan Yıldırım dışındaki herkes cezasını bulmuştur. Yıldırım ise ortada yoktur. Onu saklandığı delikten çıkarmanın tek yolu bağlantılı olduğu kişileri avlamaktan geçmektedir. Ekip, Yıldırım’ın finansçısı ve sağ kolu olarak bilinen adamını ele geçirmek için harekete geçer. Alınan istihbarat sonucu bir ipucu yakalayan ekibimiz büyük bir operasyon hazırlığına girer. Yüksek güvenlik önlemleri ile korunan, girmenin neredeyse imkansız olduğu yeni bir hedefleri vardır. Bu hedeften çıkan sonuç Serdar’ı geçmişin derin sularına atar. Hayatıyla ilgili öğreneceği yeni gerçekler tüm bildiklerini alt üst edecektir. Serdar ve ekip için işler şimdi tamamen değişmiştir.

Teşkilat, TRT 1'de yayınlanan ve 3 Nisan 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Ramazan Sevinci isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Teşkilat programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

3 Nisan 2022 Pazar günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Teşkilat dizisi yayını başlayacaktır.