Teselli

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Teselli, 1 Haziran 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Teselli programını saat 10:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uzun süredir evlat hasreti çeken Sıdıka ve eşi büyüklerinin baskılarına artık dayanamaz hale gelmiştir. Kayınpederi oğluna eşini boşaması için sürekli baskı yapmaktadır. Sıdıka’nın kocası babasının söylenmelerine artık daha fazla dayanamaz ve bir gün evi terk eder. Sıdıka’nın kocasının peşinden gidip onu bulmaktan başka çaresi yoktur. Ve çaresiz kadın İstanbul’a doğru yola çıkar. İstanbul yollarına düşen Sıdıka yol üzerinde bir su kuyusunun başında kuyuya düşen bir köpeği kurtarmaya çalışan Erkan’la karşılaşır. Küçük Erkan da annesinin mezarını bulmak için tek başına İstanbul’a doğru yola çıkmıştır. Sıdıka, küçük çocuğun tek başına böyle bir yolculuğa çıkamayacağını bildiğinden onu köyüne götürür ve bırakır fakat Erkan annesinin mezarını bulmakta ısrarlıdır.

Teselli, Kanal 7'de yayınlanan ve 1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 07:45'te başlayan Elimi Bırakma isimli programdan sonra saat 10:30'da başlayacak.

Teselli programının yayını, 12:30'da yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 10:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Teselli filmi yayını başlayacaktır.