Tepeycük

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tepeycük, 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Tepeycük programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Terzi ustası Vakkas bir akşam cami avlusunda bir bebek bulur. Adını Muhammed Mustafa koyar ve sahiplenir. Aradan yıllar geçmiş, Mustafa büyümüş ve okul çağına gelmiştir. Fakat okula başlamasıyla birlikte Mustafa’da baş dönmeleri de başlar. Mustafa bir gün okulda arkadaşlarından Vakkas’ın onun öz dedesi olmadığını öğrenir. Bu acı gerçek çocuğun hastalığının daha da çok artmasına neden olur. Mustafa kan kanseri olmuştur. Hastalığına hiçbir çare bulunamaz. Vakkas’ın aklına yıllardır görmediği ve kırgın olduğu onkoloji uzmanı olan kızı Hatice'ye gitmek gelir. Küçük Mustafa Hatice’nin uyguladığı tedavi sonunda iyileşir ve bu sırada Vakkas ile kızı Hatice’nin barışmasına da sebep olur.

Tepeycük, Kanal 7'de yayınlanan ve 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Tepeycük programının yayını, 12:00'de yayınlanan Yitik isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Tepeycük filmi yayını başlayacaktır.