Tek Yürek

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tek Yürek, 12 Ekim 2021 Salı günü ekrana geliyor. Tek Yürek programını saat 05:50'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kanada’da yaptığı buz hokeyi koçluğundan atılan Halit, çocuklarıyla Zeytinburnu’ndaki baba evine döner. Yeni hayatına alışmaya çalışırken, karşısına çıkan sürpriz biri, ona hayatının teklifini yapar. Halit çok sevdiği mesleğine burada devam etmeye çalışırken beklemediği zorluklarla karşılaşacaktır. Mahallenin ele avuca sığmayan gençleri; Yiğit ve arkadaşları, kah eğlenceli kah tehlikeli bir hayat sürmektedirler. Ağabey gibi gördükleri Sait’in bir işini hallederken başlarına aldıkları bir bela Halit’le tanışmalarına sebep olur. Halit ise Beladan kurtulmaları için bir şart öne sürecektir.

Tek Yürek, TRT 1'de yayınlanan ve 12 Ekim 2021 Salı günü saat 04:40'ta başlayan Seksenler isimli programdan sonra saat 05:50'de başlayacak.

Tek Yürek programının yayını, 08:10'da yayınlanan Kalk Gidelim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Ekim 2021 Salı günü saat 05:50'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tek Yürek dizisi yayını başlayacaktır.