Taş Kağıt Makas

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Taş Kağıt Makas, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana geliyor. Taş Kağıt Makas programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Umut ve Rıza, kendi küçük dünyalarında yaşayıp giden baba oğuldur. Bir plazada temizlik işçisi olarak çalışan Rıza, kendini oğlu Umut'a adar. Sıradan bir hayatı olan Umut'un, sıradan olmayan bir hastalığı vardır: Hipertimezi Çocukluğundan beri Hipertimezi'yle yaşamayı öğrenen Umut, hayatı boyunca gördüğü, duyduğu hiçbir şeyi unutmaz. Bu özelliği bazen mucizeye, bazen felakete dönüşebilir. Umut, bir sabah hayatını alt üst eden güne uyanır. Babası Rıza bir cinayetin faili olarak gözaltına alınır. Üstelik Rıza, o geceye dair hiçbir şey hatırlayamaz. Umut ve Rıza, bir anda kendilerini bir cehennemin içinde bulurlar.

Taş Kağıt Makas, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Taş Kağıt Makas programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Taş Kağıt Makas dizisi yayını başlayacaktır.