Tarzan Efsanesi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tarzan Efsanesi, 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Tarzan Efsanesi programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anne ve babasını kaybettikten sonra ormanda goriller tarafından büyütülen Tarzan, normal hayata dönmüş, İngiltere'de eşi Jane Porter ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. Bir gün Avam Kamarası tarafından yeniden büyüdüğü topraklara, Kongo'da Belçika Kralı tarafından kurulan bağımsız devlete ticaret elçisi olarak gönderilir. Ancak burada Leon Rom'un kurduğu komplodan habersizdir. Her şeyi öğrendiğinde ise eşi Jane'in hayatını kurtartmak için varını yoğunu ortaya koyması gerekecektir.

Tarzan Efsanesi, TRT 1'de yayınlanan ve 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Tarzan Efsanesi programının yayını, 22:10'da yayınlanan Seni Kalbime Sakladım isimli program başlayana kadar devam edecek.

11 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tarzan Efsanesi filmi yayını başlayacaktır.