Tarihin Arka Odası

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tarihin Arka Odası, 8 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Tarihin Arka Odası programını saat 23:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarihin Arka Odası, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nden ekrana geliyor. Kütüphanedeki Millî Mücadele Sergisi ve bu sergi için ilk kez bir araya getirilen çok önemli tarihi belgeler ve birbirinden ilginç savaş hatıraları canlı yayında tanıtılıyor. Tarihçi-yazar Murat Bardakçı, Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy sunduğu programda Millet Kütüphanesi’ndeki Millî Mücadele Sergisi ve bu sergi için ilk kez bir araya getirilen çok önemli tarihi belgeler ve birbirinden ilginç savaş hatıraları tanıtılıyor.

Tarihin Arka Odası, TRT 1'de yayınlanan ve 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 21:45'te başlayan Türkiye - Norveç isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Tarihin Arka Odası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

8 Ekim 2021 Cuma günü saat 23:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tarihin Arka Odası yaşam programı yayını başlayacaktır.