Taçsız Prenses

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Taçsız Prenses, 10 Ocak 2023 Salı günü ekrana geliyor. Taçsız Prenses programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in masallarıyla büyüyen Masal, annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve alabildiğine yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür. Masal’ın ilk destek göreceği kişi öğretmeni Evgin olurken işler zamanla herkes için tersine dönecektir. Masal yolculuğu boyunca, bir yandan kendi masalını ararken bir yandan da hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacak ve bu yolculukta en yakını ise yanından ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır.

Taçsız Prenses, FOX'de yayınlanan ve 10 Ocak 2023 Salı günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Taçsız Prenses programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Ocak 2023 Salı günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Taçsız Prenses dizisi yayını başlayacaktır.