Sucu Kamil

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sucu Kamil, 6 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Sucu Kamil programını saat 23:45'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kamil, annesiyle yaşar ve mahallenin sucusunda çalışır. Mahalleli onu Sucu Kamil adıyla tanır. Kuaförde çalışan Merve'ye aşıktır ancak Merve bir türlü ona yüz vermez. Kamil, annesi Sevgi'nin ısrarıyla cesaretini toplayıp Merve'yi pahalı bir restorana davet etmeye karar verir. Merve bu teklifi duyunca sonunda pes eder ve Kamil'le yemeğe gitmeyi kabul eder. Restoran çok güzeldir, ancak hesap gelince işler değişir. Kamil'in bu hesabı ödeyecek parası yoktur. Merve'yi restoranda rehin bırakıp gereken parayı toplamak için türlü türlü işlere kalkışır ve başına birbirinden komik olaylar gelir.

Sucu Kamil, Star TV'de yayınlanan ve 6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Anonim isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Sucu Kamil programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 23:45'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Sucu Kamil filmi yayını başlayacaktır.