Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 5 Aralık 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 03:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halil Sadi, Akgün’den Selim’in elindeki tanık Latif Coşkun’un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir. Selim ise yokluğunda Fatih’in kendi ailesiyle çok iç içe olmasını içine sindirememektedir. Üstüne Fatih’in Canan’a iş teklifini de duyunca deliye döner ve Fatih'e teklifi geri çekmesi için baskı yapar. Ancak Canan’ın işe dönme konusunda ne kadar hevesli olduğunu görünce yaptığından pişmanlık duyan Selim, Canan için harekete geçer. Selim’in sevdikleri için verdiği çabayı gören Akgün çok etkilenir. Selim’e ihanet etmekle etmemek arasında, karar vermek zorunda kalacağı bir eşiktedir artık.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 5 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 02:30'da başlayan Kamera Arkası isimli programdan sonra saat 03:15'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 05:30'da yayınlanan Şevkat Yerimdar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 03:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.