Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 15:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selim’i hedef alan araç, Akgün’e çarpmış, Akgün, Selim’in hayatını kurtarmıştır. Selim, Akgün’e her ne kadar öfkeli olsa da, bu olay sonrasında ona bir şans vermeye karar verir. Akgün’ün peşine düşmeyeceğini, kendi yoluna gidebileceğini söyler. Özgürdür artık… Ancak Halil Sadi’nin Akgün’le ilgili başka planları vardır. Akgün herkesi şaşırtacak yeni ve tehlikeli bir yola girmek üzeredir. Akgün’ün seçimleri onu Savcı Selim’le karşı karşıya getirirken, Yağmur, aklı ve kalbi arasında kalacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 13:45'te başlayan Şevkat Yerimdar isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 15:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.