Son Üç Gün

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Son Üç Gün, 19 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Son Üç Gün programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Deneyimli CIA ajanı Ethan Renner, Kurt lakaplı ünlü bir silah kaçakçısını yakalama operasyonunda görevlendirilir. Renner kaçakçıyı vurur, ancak yakalayamaz. Bu önemli görevin ardından kanser olduğunu ve çok az ömrü kaldığını öğrenir. Bu süre zarfında görevi nedeniyle kendisinden uzak tuttuğu eski karısı ve genç kızının yaşadığı Paris'e gider, bir yandan kızıyla arasını düzeltmeye, diğer yandan da tehlikeli teröristi yakalamak zorundadır.

Son Üç Gün, TRT 1'de yayınlanan ve 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Son Üç Gün programının yayını, 22:30'da yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Eylül 2021 Pazar günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Son Üç Gün filmi yayını başlayacaktır.