Şol Cennetin Irmakları

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şol Cennetin Irmakları, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Şol Cennetin Irmakları programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zihinsel engelli kardeşinin ezilmesine, hor görülmesine dayanamayan Ali Dede, özürlü kardeşi ile birlikte şehirden uzak, orman içinde bir evde yaşamaktadır. Bir gece rüyasında genç bir kadının yanındaki iki çocuğu göstererek onlara sahip çıkmasını ve onlara cenneti anlatmasını istediğini görür. Gördüğü rüyadan etkilenen yaşlı adam rüyasına bir anlam veremez. Cezaevinden firar eden bir katilin haberi ise civarda tedirginliğe yol açmaya başlar. O sırada annelerinin ölümünden haberleri olmayan Hatice ve Ömer İstanbul’da çalıştığını düşündükleri annelerini bulmak için evden kaçmış ve ormanda kaybolmuşlardır. Ormanda kaybolan çocukları bekleyen büyük bir tehlike daha vardır.

Şol Cennetin Irmakları, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Şol Cennetin Irmakları programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şol Cennetin Irmakları filmi yayını başlayacaktır.