Sipahi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sipahi, 7 Ocak 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sipahi programını saat 02:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sipahi, Show TV'de yayınlanan ve 7 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 00:15'te başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Sipahi programının yayını, 05:15'te yayınlanan Bir Şansım Olsa isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 02:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Sipahi dizisi yayını başlayacaktır.