Şeytan Tepesi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şeytan Tepesi, 14 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Şeytan Tepesi programını saat 02:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eşini kaybetmiş olmanın acısını çeken David Reynolds, ailesini alıp, karısının memleketi Columbia’ya yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında bir araba kazası geçirirler ve kendilerine kalacak bir sığınak ararlar. Burada duvarında semboller olan bir hücreye kapatılmış Ana Maria adında bir kıza rastlarlar. Kızın maruz kaldığı muamele ile şoke olan David, kızı kurtarır. Ana’yı asırlar öncesinden gelen bir şeytani ruhun ele geçirdiğini fark ederler. İşin kötüsü, bu ruh, insandan insana geçebilmektedir. David’in yapması gereken, kendisini ve ailesini yok etmeden, bu ruhu sonsuza dek ortadan kaldırmak olacaktır.

Şeytan Tepesi, Kanal D'de yayınlanan ve 14 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 00:15'te başlayan Seversin isimli programdan sonra saat 02:30'da başlayacak.

Şeytan Tepesi programının yayını, 04:00'te yayınlanan Magazin D Yaz isimli program başlayana kadar devam edecek.

14 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 02:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Şeytan Tepesi filmi yayını başlayacaktır.