Sevcan'la Lezzet Yolunda

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sevcan'la Lezzet Yolunda, 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Sevcan'la Lezzet Yolunda programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Show TV ekranlarında ülkemizin geleneksel lezzetlerini ve kültürel değerlerini tanıtan program Sevcan'la Lezzet Yolunda, yeni haftaya mutlu insanların şehri olarak da bilinen Kırklareli'nde başlıyor. Halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan'ın yöre kadınlarıyla bir araya geldiği eğlenceli yolculukta ciğer sarması, pirinçli börek, bir Rumeli yemeği olan kaçamak ve tepside oğlak tarifleri izleyiciyle buluşurken, üzüm suyundan yapılan yöresel hardaliye içeceği de izleyici ile paylaşılacak. Kırklareli'nin sıcakkanlı halkıyla sohbet ve türküler eşliğinde keyif dolu anların yaşanacağı programda sevilen sunucu Sevcan Orhan, hikayeleriyle birlikte şehrin görülmesi gereken yerlerinden Kırk Şehitler Anıtı, Atatürk Evi ve Balkan kültürünün sergilendiği Ali Rıza Efendi Kültür Evini ziyaret edecek.

Sevcan'la Lezzet Yolunda, Show TV'de yayınlanan ve 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 10:15'te başlayan Kahraman Babam isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Sevcan'la Lezzet Yolunda programının yayını, 15:15'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Sevcan'la Lezzet Yolunda yaşam programı yayını başlayacaktır.