Sesinde Aşk Var

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sesinde Aşk Var, 17 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Sesinde Aşk Var programını saat 22:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Deniz, 17 yaşında, gözü çok başarılı olduğu dersleri dışında bir şeyi görmeyen bir genç kızdır. Anne babasını çok küçükken kaybeden Deniz, dedesinin yönlendirmesi sonucunda kendisini derslerine vermiştir. Oysa Deniz’in en büyük zevki ve yeteneği, şarkı söylemesidir. Fakat dedesi Şükrü, kendi geçmişinde yaşadığı bir travma nedeniyle Deniz’i öyle baskılar ki, Deniz en büyük yeteneğinin bu olduğunu bile fark etmemiştir. Ta ki okula yeni gelen bir rüzgara kapılıp gidene kadar. 18 yaşındaki Rüzgar, elinden gitarı düşmeyen tam bir müzik aşığıdır. Deniz, Rüzgar’a ve müziğe kendini kaptırıp gerçekten yapmak istediği şeyi keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu yolculukta Deniz, kendisini büyüten dedesi ile aşkı ve müzik tutkusu arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.

Sesinde Aşk Var, FOX'de yayınlanan ve 17 Ağustos 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Küçük Yalanlar isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Sesinde Aşk Var programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Ağustos 2021 Salı günü saat 22:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Sesinde Aşk Var filmi yayını başlayacaktır.