Şerife Bacı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şerife Bacı, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Şerife Bacı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kurtuluş Savaşı'nın en zorlu günleri yaşanmaktadır. Kocası Osman’ı vatan savunması için cepheye gönderen Şerife, kucağında küçücük kızı ve iki öküzün çektiği kağnısıyla İnebolu limanından Kastamonu kışlasına cephane taşımaktadır. Hava çok soğuktur ve öküzleri aç olan Şerife, kafilenin gerisinde kalmıştır. Her şeye rağmen, Türk askerine cephane yetiştirmeye çalışmaktadır. Aynı saatlerde Şerife’nin kocası Osman da Yunan askerleriyle çatışmaya girmiştir. Soğuğa dayanamayan Şerife dağlarda yaşam mücadelesi vermektedir.

Şerife Bacı, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Şerife Bacı programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şerife Bacı filmi yayını başlayacaktır.