Seninle Yeniden

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Seninle Yeniden, 17 Kasım 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Seninle Yeniden programını saat 15:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Pallavi kocasının vefatından sonra kayınvalidesinin evinde yaşamaya devam eder. Acı geçmişi nedeniyle yeniden evlenmekten korkan Pallavi, kalbini aşka kapatır. Evin geçimini üstlenen Pallavi kirayı ödemek için çok uğraşır. Fakat kayınvalidesinin kız kardeşi Pallavi’yi sürekli zor duruma sokmaya çalışır. Öte yandan Raghav kibirli ve acı bir geçmişi olan zengin bir iş adamıdır. Yıllar önce Raghav evinin yakılması sebebiyle kasaba halkına karşı küstah davranır. Kasaba halkı ise onun bu tavırları nedeniyle babasını ve erkek kardeşini öldürdüğünü söyler. Raghav’ın annesi bu yüzden kız kardeşi Kerti’yi de alıp oğlunu terk eder.

Seninle Yeniden, Kanal 7'de yayınlanan ve 17 Kasım 2022 Perşembe günü saat 13:40'ta başlayan Bir Garip Aşk isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Seninle Yeniden programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

17 Kasım 2022 Perşembe günü saat 15:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Seninle Yeniden dizisi yayını başlayacaktır.