Seninle Yeniden

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Seninle Yeniden, 30 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Seninle Yeniden programını saat 15:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Pallavi, Nikhil’in borçları yüzünden kimliği belirsiz adamlar tarafından kaçırılır. Kayınvalidesi Şarda, Pallavi’nin eve gelmemesi üzerine endişelenmeye başlar ve onu aramaya çıkar. Pallavi kendine geldiğinde kaçırıldığını anlayıp kilitli tutulduğu yerden kurtulmaya çalışır fakat bir anda yere yığılır. Raghav yolda giderken yerde yatan Pallavi’yi görür ve arabasına alır. Pallavi’yi evine getiren Raghav, ondan intikamını alacağını söyler. Pallavi kendine geldiğinde Raghav’ın evinde olduğunu fark eder.

Seninle Yeniden, Kanal 7'de yayınlanan ve 30 Eylül 2022 Cuma günü saat 12:45'te başlayan İnci Ertuğrul İle Ümit Hep Var isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Seninle Yeniden programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

30 Eylül 2022 Cuma günü saat 15:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Seninle Yeniden dizisi yayını başlayacaktır.