Seni Seven Ölsün

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Seni Seven Ölsün, 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Seni Seven Ölsün programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük bir kasabanın mezarlığı doludur. Ölecek kişiyi gömecek yer yoktur. Son ölen kişiyi geçici olarak başka bir yere gömmeye çalışan kasaba halkı, antik bir uygarlığın kalıntısına rastlar. Önemli bir uygarlığa ait olan bu kalıntılar yüzünden kasabaları sit alanı ilan edilir. Cenazeleri ellerinde kaldığı gibi, çivi bile çakamaz duruma gelirler. Belediye başkanı ellerinde kalan cenazeyi, belediyeye yeni aldığı buzdolabının içine koydurur. Bu arada eski uygarlığın kralı zamanında o topraklara bir tılsım yaptırmıştır. Birbirine aşık olup evlenen herkes ölecektir. Kasabalı ilk başta bu tılsımı ciddiye almaz. Çünkü aralarında evlenmiş, çocuk sahibi insanlar vardır. Fakat daha sonra anlarlar ki kasabada evlilerin hepsi birbirine aşık olmadan evlenmiştir. Tılsım o yüzden işlememiştir.

Seni Seven Ölsün, atv'de yayınlanan ve 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Seni Seven Ölsün programının yayını, 16:15'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

14 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Seni Seven Ölsün filmi yayını başlayacaktır.