Seni Kalbime Sakladım

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Seni Kalbime Sakladım, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Seni Kalbime Sakladım programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep'in Civanmert'in evine kahvaltıya gelmesiyle, ikili arasındaki aşk oyunu kontrol edilmesi zor bir hâl alır. Türkan, Zeynep’i tüm mahalleye gelinim diye tanıtır. Bu sırada Civanmert’le Zeynep’i başka bir sürpriz beklemektedir. Mahalledeki beklenmedik olaylarla, aşk oyunu Yusuf Abdullah’ın kulağına kadar gidecek olur. Zeynep, Civanmert ve arkadaşlarının da yardımıyla gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışır. Ancak bir yandan da aklı Mete’dedir. Suzi ise Olcay’ın kendisini aldattığından şüphelenir. Olayı çözmek için Mete’nin de yapay zekasıyla dahil olduğu bir defileye katılır. Zeynep’in Civanmert’le katıldığı bu gösteride herkesi çok büyük bir şok beklemektedir.

Seni Kalbime Sakladım, TRT 1'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Seni Kalbime Sakladım programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Seni Kalbime Sakladım programı yayını başlayacaktır.