Şehidin Annesi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şehidin Annesi, 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Şehidin Annesi programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şehir şehir dolaşarak pazarlama işiyle uğraşan Halil yıllar sonra, beraber girdikleri bir çatışmada şehit olan komutanının köyüne uğrar. Köyde komutanının babasız büyüyen tek çocuğunun kimsesiz kaldığını öğrendiğinde çocuğun hayatını değiştiren bir karar alır. Adı gibi kendisi de sessiz ve hassas olan Masum adlı çocuğu evlatlık edinmek için derhal evine götürür. Ailesi olmayan bu yapayalnız çocuk, Halil’in eşi Filiz ve kızı Selin tarafından küçümsenerek karşılanır.

Şehidin Annesi, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Şehidin Annesi programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nursaçan'la Sohbetler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şehidin Annesi filmi yayını başlayacaktır.