Sana Söz

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sana Söz, 28 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Sana Söz programını saat 16:15'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif Karaca, Türkiye’nin merakla takip ettiği Elif Karaca ile Sessiz Kalma programının yaratıcısıdır. Elif, yaşamını, çocukluğundan bu yana şahit olduğu adaletsizlikler ve kötülülüklerle mücadeleye adamıştır. Cinayet Büro komseri Ömer de, tıpkı Elif gibi hayatı boyunca kötülerle, canilerler, suçlularla mücadele etmiştir. Bir otelin terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten, bir süredir komadadır. Olayı programında işleyen Elif Karaca, şüphelerin kaynağı olan Bora Demircioğlu'nun tutuklanması için çabalar. Sonunda başarıya ulaşır. Ama zengin iş insanı Rıza, oğlunu kurtarmak için Elif'in özel hayatını da karmaşaya sürükleyecek bir hamle yapacaktır.

Sana Söz, Star TV'de yayınlanan ve 28 Kasım 2021 Pazar günü saat 16:00'da başlayan En Güzel Bölüm isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Sana Söz programının yayını, 18:45'te yayınlanan Star Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

28 Kasım 2021 Pazar günü saat 16:15'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Sana Söz dizisi yayını başlayacaktır.