Salur Kazan

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Salur Kazan, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Salur Kazan programını saat 11:00'de TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hikaye bir şölen sırasında sarhoş olan Salur Kazan’ın ava gitmek istemesiyle başlar. Dayısının karşı çıkmasına rağmen, oğlu Uruz’u çadırını koruması için bırakıp ava gider. Salur Kazan’ın yokluğunu fırsat bilen düşmanları evini basar, ailesinden olmayan Saru Kulmaş adlı kişi çadırı savunurken, Karaçuk Çoban’ın iki kardeşi de koyunlarını savunurken ölür, karısı Burla, oğlu Uruz ve annesi tutsak edilir. Av sırasında kötü bir düş gören Salur Kazan, kardeşi Kara Göne’ye başvurur, ancak Kara Göne karamsar sanrılarıyla Salur Kazan’ın korkusunu arttırır. Salur Kazan avı bırakıp çadırına döner, olanları görür ve ailesini aramaya başlar.

Salur Kazan, TV8'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 10:30'da başlayan Süper 1 Takım isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Salur Kazan programının yayını, 13:15'te yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 11:00'de TV8'de hangi program yayınlanacak?

Salur Kazan filmi yayını başlayacaktır.