Sakın Yalan Söyleme

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sakın Yalan Söyleme, 9 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Sakın Yalan Söyleme programını saat 00:15'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kadir, annesi ve kardeşiyle köyde yaşayan, okumaya meraklı bir çocuktur. Hayatta en çok dikkat ettiği şey yalan söylememektir. En büyük hayali ise büyük şehirde iyi bir eğitim almaktır. Bu sırada cezaevinden üç mahkum firar eder. İsimleri Kadir, Berhan ve Metin olan üç kafadar yakalanmamak için dağda bir mağarada yaşamaya başlarlar. Tıpkı köyde yaşayan küçük Kadir gibi cezaevi firarisi Kadir de yalandan nefret etmektedir. Sebebi de geçmişinde kendisine söylenen yalanlar yüzünden cezaevine girmiş olmasıdır. Üç kaçak, zengin olmak hayaliyle otobüslerin önünü kesip gangsterlik yapmaya başlarlar. Bir gün Kadir'in iki arkadaşıyla birlikte, soymak üzere durdurduğu araba hayatında yepyeni bir sayfa açar.

Sakın Yalan Söyleme, Kanal 7'de 9 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Sakın Yalan Söyleme programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

9 Aralık 2021 Perşembe günü saat 00:15'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Sakın Yalan Söyleme filmi yayını başlayacaktır.