Sadakatsiz

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sadakatsiz, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Sadakatsiz programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Asya, Derin ile yaşadığı kazanın ardından İstanbul'da oğlu Ali ve Nil ile yeni bir başlangıç yapmıştır. Acil serviste doktorluk yapmaya karar veren Asya, oğlu Ali'nin de mutlu olduğunu düşündüğü yeni bir hayat yaşamaktadır. Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ'da kalmıştır. Aradan geçen aylar sonra, Bahar ve Melih'in düğününe giderken yolda yaşadığı olay Asya'nın hayatında yeni bir sayfa açarken, Ali'nin sakladığı gerçek Asya'yı sarsacaktır.

Sadakatsiz, Kanal D'de yayınlanan ve 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Sadakatsiz programının yayını, 23:45'te yayınlanan 67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Sadakatsiz dizisi yayını başlayacaktır.