Riddick Günlükleri

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Riddick Günlükleri, 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Riddick Günlükleri programını saat 02:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Richard B. Riddick'in başına büyük bir ödül konmuştur. Riddick son beş yılını peşindeki avcılardan kaçarak geçirmiştir. Barışçı yönüyle tanınan Helion gezegeni, zorba Lord Marshall tarafından işgal edilir. Riddick buradaki bir yer altı hapishanesinde uzun zamandır görmediği Kyra'yla karşılaşır. İkisinin yaşayacakları olaylar, hem bu ikilinin hem de üzerinde yaşadıkları gezegenin kaderinde bir dönüm noktası olacaktır.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Riddick Günlükleri, Show TV'de yayınlanan ve 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 00:45'te başlayan Merkezi İstihbarat isimli programdan sonra saat 02:30'da başlayacak.

Riddick Günlükleri programının yayını, 04:30'da yayınlanan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 02:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Riddick Günlükleri filmi yayını başlayacaktır.