Rafadan Tayfa Göbeklitepe

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Rafadan Tayfa Göbeklitepe, 26 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Rafadan Tayfa Göbeklitepe programını saat 10:55'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın gözü Göbeklitepe’nin üzerindedir. Burada yapılan kazılar büyük yankı uyandırmıştır. Tam da Göbeklitepe’nin ilgi odağı olduğu dönemde Akın, Şanlıurfalı arkadaşı Veysi’den gizemli bir paket alır. Merak içinde paketi açan Akın, paketin içinde ne olduğuna tam olarak anlam veremediği bakır bir sini bulur. Paketi aldıktan sonra Veysi’nin panik halinde Akın’a ulaşması ve peşinde birilerinin olduğunu söylemesi, Akın’ın kafasını iyice karıştırır. Siniyi gören Rafadan Tayfa ekibi, kısa sürede sininin Göbeklitepe'yle ilgili olduğunu anlar ve onu Göbeklitepe’nin kaşifi Başkan Amca’ya göstermeye karar verir. Ekip, hem siniyi Başkan Amca’ya göstermek hem de Veysi’yi bulmak için Şanlıurfa’ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Rafadan Tayfa Göbeklitepe, TRT 1'de yayınlanan ve 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Hayallerinin Peşinde isimli programdan sonra saat 10:55'te başlayacak.

Rafadan Tayfa Göbeklitepe programının yayını, 13:00'te yayınlanan Tunus - Avustralya isimli spor programı başlayana kadar devam edecek.

26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 10:55'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi yayını başlayacaktır.