Prometheus

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Prometheus, 19 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Prometheus programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıl 2093… Bir grup araştırmacı, uzayın derinliklerinde gizli bir göreve gönderilirler. Dünyadan binlerce ışık yılı uzaklıktaki gezegene indiklerinde, bir zamanlar burada medeniyetin var olduğuna dair bazı izler keşfederler. Araştırmaya devam ettikçe, izlerden çok daha fazlası, gerçek kanıtlar ortaya çıkmaya başlar. Aralarından bazıları, bu gezegenin, insan ırkının geldiği yer olduğunu iddia etmektedirler. Ancak bir süre sonra, tatsız sürprizlerle karşılaşırlar. Bu gezegen, insan ırkını yok edecek güçte bir karanlığı barındırmaktadır.

Prometheus, Star TV'de yayınlanan ve 19 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Toprak ile Fidan isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Prometheus programının yayını, 22:30'da yayınlanan Doğu Demirkol ile Alelade Show isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

19 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Prometheus filmi yayını başlayacaktır.