Poyraz Karayel

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Poyraz Karayel, 24 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Poyraz Karayel programını saat 15:45'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Organize Suçlar ve Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi’nde polis olan Poyraz Karayel, bir iftira sonucu hapis cezası alır ve hayatta en değerli varlığı olan oğlunun velayeti kayınpederine verilir. Çıktığında artık işsiz güçsüz bir adamdır. Eski amiri Mümtaz elinden tutmuş ve ona bir taksi işi ayarlamıştır. Ama esas görevi, İstanbul’un en büyük mafya ailelerinden birinin başında olan Bahri Umman’ı takip etmektir. Yine taksiye çıktığı bir gün, oğlunu kaçırma girişimi başarısızlıkla sonuçlanır ve olay emniyette biter. Bu sırada takside tesadüfen bulunan Ayşegül ile hoş olmayan bir şekilde tanışmış olur.

Poyraz Karayel, teve2'de yayınlanan ve 24 Mart 2023 Cuma günü saat 13:00'te başlayan Zalim İstanbul isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Poyraz Karayel programının yayını, 18:15'te yayınlanan Dadı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mart 2023 Cuma günü saat 15:45'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Poyraz Karayel dizisi yayını başlayacaktır.