Poyraz Karayel: Küresel Sermaye

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Poyraz Karayel: Küresel Sermaye, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Poyraz Karayel: Küresel Sermaye programını saat 02:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yasemin, mafya babalarından Kulaksız Adnan'ın kızıdır ve kirli işlerle uğraşan Makber'in oğlu Semih ile birliktedir. Fakat babası bu ilişkiyi onaylamaz. Kulaksız Adnan, kızını Semih'ten ayırması için Bahri Umman'dan yardım ister. Bahri Umman bu görevi Sadrettin ve adamlarına verir. Sadrettin ve adamları Yasemin ve Semih'i ayırmak için tehlikeli ve komik bir maceranın içine düşeceklerdir.

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye, FOX'de yayınlanan ve 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 00:15'te başlayan Kefaret isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye programının yayını, 04:45'te yayınlanan Her Yerde Sen isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 02:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye filmi yayını başlayacaktır.