Paris'ten Sevgilerle

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Paris'ten Sevgilerle, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Paris'ten Sevgilerle programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fransa'daki Amerikan büyükelçisinin kişisel yardımcısı olan James Reese'in gıpta edilen bir hayatı ve güzeller güzeli bir kız arkadaşı vardır. Ancak Reese'in gerçek tutkusu, CIA'nin alt kademe çalışanı olarak yaptığı gizli işlerdir. Tüm isteği, ajan olmak ve gerçek bir operasyona tanıklık etmektir. Sonunda Reese'in dileği gerçekleşir ve ona ilk kez üst düzey bir görev verilir. Şanslı olduğunu düşünen Reese'in hevesi kursağında kalır. Zira iş ortağı, her an silahını ateşlemeye hazır, pervasız ve sağı solu belli olmayan Charlie Wax'tır. Paris'e düzenlenecek olan bir terörist saldırıyı durdurmak için görevlendirilen ikili, kendini silahların susmadığı bir mücadelenin ortasında bulur.

Paris'ten Sevgilerle, Star TV'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Paris'ten Sevgilerle programının yayını, 21:45'te yayınlanan Arapsaçı isimli film başlayana kadar devam edecek.

28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Paris'ten Sevgilerle filmi yayını başlayacaktır.